Naar content Naar navigatie

                                             WIJ GAAN STOPPEN!!

Helaas is het vanaf donderdag 16 juni niet meer mogelijk om te bestellen.
U kunt gebruik blijven maken van onze webshop voor informatie op ons blog.

Negen mooie jaren Quiltshop-online

09/03/2022

Na negen jaar vol passie te hebben gewerkt aan het opbouwen en uitbreiden van Quiltshop-online, heb ik met pijn in mijn hart de keuze moeten maken om te stoppen. Vanwege mijn (fysieke) gezondheid  is het niet verstandig om langer door te gaan.

In dit blog wil ik met een aantal foto’s de afgelopen negen jaar laten zien waar ik met trots op terug kijk.

Ik wil u als klant bedanken voor alle mooie jaren, zonder u was dit alles nooit mogelijk geweest. En ook wil ik iedereen om mij heen bedanken, alle dames van mijn team, de dames van de quiltbees, mijn leveranciers, de docentes en mijn familie want ook zonder hen had ik dit niet kunnen doen.

Geniet van de mooie foto’s.
Klik op de eerste foto om te vergroten en klik daarna op het pijltje naar rechts om alle foto’s te zien.